Premium kalkfilter vervangingsfilter

€ 98,99
Op voorraad
SKU
350303

De waterfilter verlaagt de hardheid van het drinkwater en beschermt de boiler tegen kalkaanslag. De filter is ook ontworpen om corrosie in de boiler tegen te gaan. De filter haalt daarnaast onzuiverheden, geuren en nare smaakjes (zoals chlorides) uit het water en verbetert hierdoor de smaak van het water. Uiteraard merkt u dit aan bijvoorbeeld een betere smaak van de thee.

De totale capacitieit is 2150 liter bij een hardheid van 10dH. Dit is bij gemiddeld verbruik voldoende voor vervanging 1 x per jaar. Indien de Selsiuz boiler i.c.m. een mengset is geinstalleerd zal de filter 2 x per jaar moeten worden vervangen aangezien er dan meer liters worden verbruikt. 

 

Let op: Dit filter is het nieuwe Selsiuz Premium filter. Heeft u in uw keuken de vorige versie van dit filter dan past het nieuwe filter niet direct op de filterkop die u heeft. Als u dit nieuwe filter heeft besteld kunt u een mail sturen naar onze verkoopafdeling (info@selsiuz.com) en zullen wij kosteloos een nieuwe filterkop ter vervanging meesturen.

 

 

Meer informatie
Garantietermijn (jaren) 1
Breedte product 125