Over Selsiuz

Als je een nieuwe keuken gaat aanschaffen, heb je heel wat te kiezen om het helemaal jouw keuken te maken. Landelijk, hotel-chique, vintage, nordic, tijdloos, industrieel... er zijn mogelijkheden en stijlen te over. Hetzelfde geldt voor de multifunctionele kokendwaterkranen van Selsiuz.

Er is altijd een kraan die bij je past

Ook hierbij heb je veel keuzevrijheid als het aankomt op modellen, functionaliteiten, uitvoeringen en kleuren. We snappen dat je een weloverwogen beslissing wilt nemen. We helpen jou daar graag bij.

Aandacht voor gebruik en comfort

Je krijgt gemak en je bespaart energie en water. Daarnaast is elke Selsiuz schitterend vormgegeven en met aandacht voor detail gemaakt. Een Nederlands merk van wereldklasse. De Selsiuz alles-in-een-kraan heeft alleen maar voordelen. Laat je inspireren door de mogelijkheden en toepassingen van direct kokend, bruisend en gekoeld water. Heb je nog vragen, dan kun je altijd contact opnemen met je eigen keukenadviseur.

Dutch Design

Selsiuz is een Nederlands merk en wij staan voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Onze kranen bieden meer keus in design, kleur-finishes en functionaliteit dan welk ander merk dan ook. Wij streven naar kwalitatief hoogwaardige producten en design dat breed toegankelijk moet zijn.