De mooie kokendwaterkranen van House Rules

Volg jij ook elke dinsdag- en woensdagavond de klussende stellen in House Rules? De klussers verbouwen ook de keuken (wat zijn ze mooi geworden!) en ben jij nu opzoek naar die mooie kraan met kokend water die in deze keuken te zien is? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Op deze site ontdek je alles over de stijlvolle kokendwaterkranen van Selsiuz die ze gebruiken in House Rules. Van de gemakkelijke installatie tot de bijzondere afwerkingen van de geweldige heetwaterkranen in copper, gold, gun metal en inox. Er is er altijd wel eentje die goed bij het interieur van jouw keuken past.

 

 

Zoals je in het programma kunt zien is het heel fijn om meteen kokend heet water van 100 graden uit de kraan te krijgen. Handig tijdens het koken, maar ook bijvoorbeeld voor een kopje thee water zo uit de kraan of om de boontjes te blancheren. Geen gedoe meer met een waterkoker.

Bij House Rules hebben ze huisregels. In mijn keuken is er maar één regel en dat is dat de kokendwaterkraan niet alleen mooi, maar ook betaalbaar is en van topkwaliteit. Daarom is Selsiuz de beste heetwaterkraan die je kunt kopen.

Voordelen Selsiuz

Wil je meer weten over kokend water kranen? Download de 9 redenen om een kokendwaterkraan te kiezen of bezoek een Selsiuz dealer.

Uitzendingen House Rules 2018

House Rules NL is vanaf 25 september elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien bij Net5! De finale is woensdag 28 november.