De handige kokendwaterkraan van Kook mee met MAX

In Kook mee met MAX maken de chefs dagelijks de heerlijkste gerechten voor je klaar in Tijd voor MAX op omroep MAX. Daar maken ze gebruik van een handige heetwaterkraan. Wil jij ook zo’n mooie kokend water kraan in jouw keuken? Dan ben je op de juiste plek.

Ontdek alle voordelen van de Selsiuz kokendwaterkraan op onze homepage.

De kranen zijn namelijk van het merk Selsiuz. Deze kokendwaterkranen zijn behalve mooi, ook prima te betalen vanwege de lage prijs en ze gaan lang mee dankzij de hoogwaardige kwaliteit. Daarom zijn de kranen van Selsiuz de beste kokend waterkranen die je kunt aanschaffen.

Kook mee met MAX

Altijd kokendheet water 

Zoals je kunt zien in Kook mee met MAX met Sandra Ysbrandy en Mounir Toub heb je met een Selsiuz heetwaterkraan altijd direct kokendheet water ter beschikking. Dat is handig voor een kopje thee, maar ook voor het koken van groenten, pasta of om de aardappels snel aan de kook te krijgen.

Chefkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub en alle gastkoks weten hoe praktisch het is om altijd en elk moment water van 100 graden te hebben. Je hoeft niet te wachten of de hele tijd met een waterkoker in de weer te gaan, dit is veel makkelijker.

Wat ook heel gemakkelijk is is de installatie van een kokendwaterkraan. De kraan wordt samen met de boiler geleverd en is in principe door de ervaren klusser snel en simpel geïnstalleerd. Of de afwerking nu steel, gun metal, gold of copper is, er is altijd een Selsiuz heet waterkraan die helemaal past bij jouw keuken.

Voordelen Selsiuz

  • Verschillende modellen en afwerkingen
  • Voordelig geprijsd
  • Kwalitatief hoogwaardig
  • Veilig in gebruik
  • Simpel zelf te installeren

Wil je alles weten over kokendwaterkranen? Vind een Selsiuz kokendwaterkraan dealer of neem contact met ons op.

Uitzending Kook mee met MAX 2017

Kook mee met Max wordt uitgezonden op NPO 1. Op maandag 4 september is de eerste uitzendingen. Iedere werkdag om 10.15 uur is er een nieuwe uitzending en wordt iedere werkdag herhaald om 14.15 uur.

Kook mee met MAX