Selsiuz: de eyecatcher in tv-programma's!

Viel die kokendwaterkraan in ‘Heel Holland Bakt’ je op? Bewonderde je juist de kraan in ‘Kook mee met Max’? Of ben je net als Daphne Bunskoek en de klussers gecharmeerd van de kraan in ‘House Rules’? De Selsiuz is een ware eyecatcher. Maar dan één die tegelijkertijd uiterst functioneel is, en van hoogwaardige kwaliteit. Professionals gebruiken ‘m. Maar hij past ook bij jou!

De Selsiuz Copper in ‘Heel Holland Bakt’

Ja, bij ‘Heel Holland bakt’ gebruiken ze de Selsiuz. Omdat de kraan van topkwaliteit is, én veilig. Twee vereisten voor wie vaak en lang in de keuken staat. Natuurlijk willen de programmamakers ook een fraai decor ‒ en dus een stijlvolle kraan. Ook dat is de Selsiuz. Dankzij de verschillende modellen en kleuren is er altijd een perfecte match! Bij Heel Holland Bakt zie je de Selsiuz kraan in de kleur Copper, gecombineerd met de Urban spoelbak in dezelfde kleur. Wil je naar de uitzendingen terugkijken? Bekijk hier de afleveringen 

Ook Selsiuz kokendwaterkraan in ‘Kook mee met MAX’

Chefkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub weten hoe makkelijk het is als je altijd en elk moment kokend water kunt tappen. Je hoeft nooit te wachten, en hebt geen waterkoker nodig! Handig voor een kopje thee, maar ook voor het koken van groenten en pasta. Of om de saus te verdunnen, zoals Mounier doet als hij zijn Marokkaanse groentestoof maakt. Kijk ook eens naar ‘Kook mee met Max’, op NPO 1. Iedere werkdag om 10.15 uur is er een nieuwe uitzending. De herhaling is doordeweeks om 14.15 uur. Bekijk hier de afleveringen.

Klussers in ‘House Rules’ gebruiken Selsiuz

Bij ‘House Rules’ hebben ze huisregels. En de regel van het huis is dat de kokendwaterkraan  mooi is. De Selsiuz mag er daarom in! Alleen al vanwege zijn prachtige afwerking. Met de kleuren Copper, Gold, Gun Metal en Inox loopt de Selsiuz vooruit op de trends en past de kraan in elke keukenstijl. En de combinatie met een spoelbak in dezelfde kleur is weergaloos! Gelukkig gaat design hand in hand met kwaliteit en functionaliteit, waardoor de klussers jarenlang plezier hebben van de Selsiuz. De afleveringen van House Rules NL kun je hier  terugkijken.

 


Heel holland bakt