Selsiuz kokendwaterkraan

De Selsiuz is méér dan een functionele kokendwaterkraan. Met zijn prachtige design en de mooie kleuren is de kraan op zijn plaats in elke keuken. Want de kokendwaterkraan is niet meer weg te denken uit de moderne keuken! Pasta koken, het flesje van de baby omspoelen, een kopje thee zetten … je doet het in een handomdraai. Dat is niet alleen makkelijk, maar ook nog eens waterbesparend ‒ dus zuinig. En over de veiligheid hoef je je ‒ zelfs als je kinderen hebt ‒ geen zorgen te maken!

Download het magazine

 

Direct kokend water; dagelijks gemak

Snel een hele pot thee zetten. Pasta koken binnen een paar minuten. De snijplank grondig desinfecteren. Tomaten ontvellen. En nog even tussendoor een bekertje instantsoep nemen. Hoe vaak per dag heb je kokend water nodig? Met de Selsiuz hoef je er nooit meer op te wachten. Je hebt er zelfs geen extra kraan voor nodig. Want deze 3-in-1-kraan geeft koud, kokend én warm water!

 

Besparing van water en energie

Met de Selsiuz tapt u altijd precies de benodigde hoeveelheid water. Zo verspil je niets ‒ en dat merk je! Met een mengventiel heb je ook altijd direct warm water voor een sopje, of om handen te wassen. Het water hoeft dus niet lang door te lopen voordat het op de gewenste temperatuur is. EcoStart zorgt ervoor dat de kraan minder water verbruikt bij het handenwassen zonder dat je het merkt. En de boiler met energielabel A let op het energieverbruik!

Veilig in het gebruik

Het gemak van een kokendwaterkraan is óók weggelegd voor jonge gezinnen. Want bij het ontwerp van de Selsiuz heeft veiligheid vooropgestaan. Zo wordt de kokendwaterkraan bediend door een druk-draaibeweging. De uitloop wordt niet warm, en de perlator spettert niet. Niet voor niets is een op de vier keukens tegenwoordig uitgerust met een kokendwaterkraan!

boiler bij kraanBoiler en kraan

De kraan wordt geleverd met een boiler. Afhankelijk van de situatie kun je kiezen uit drie verschillende varianten. De Single boiler geeft alleen kokendwater. Duurt het nu lang voordat je warm water in de keuken hebt? Kies dan voor een Combi of Combi Extra boiler. De boiler geeft dan direct warm water en hoef je niet langer te wachten.

Lees meer over de voordelen van een kokend waterkraan in onze blogs

Verkooppunten en installatie

De Selsiuz kokendwaterkraan is te koop bij de bouwmarkt en de keukenspeciaalzaak. Als je wilt kun je de kraan zelf installeren of laten doen. We bieden graag hulp bij de installatieWil je de kraan en boiler graag bekijken? Vind het dichtstbijzijnde verkooppunt via de dealer locator.

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt