Water- en energie besparend

De Selsiuz kokendwaterkraan bespaart elke dag opnieuw water. U gebruikt immers precies de hoeveelheid warm of kokend water die u nodig heeft. Bovendien heeft de hendel van de kraan een waterbesparende stand. Ook slaat de boiler niet onnodig aan als u water tapt.


Waterbesparend

De juiste hoeveelheid water

Met de Selsiuz tapt u altijd precies de benodigde hoeveelheid water. Of u nu een kopje thee, een pot thee of een sopje voor de schoonmaak nodig heeft. Dankzij het mengventiel heeft u altijd direct warm water. Het water hoeft dus niet lang door te lopen voordat het op de gewenste temperatuur is. EcoStart zorgt ervoor dat u minder water verbruikt bij het handenwassen. Want bij het open zetten van de hendel in de eerste stand geeft de kraan een waterbesparende straal. Zo verspilt u dus geen druppel water.Eco start

Energie label A

Bij het gebruik van de Selsiuz kokendwaterkraan slaat de combiketel niet aan. Niet bij de koudwaterstand, maar ook niet bij warm of kokend water. Bovendien heeft de boiler energielabel A. Zo let u dus ook op het energieverbruik!