Service aanvraag

Heb je een Selsiuz en een vraag over het gebruik? In de meeste gevallen kun je het probleem zelf oplossen. In onze FAQ behandelen we de meest gestelde vragen en oplossingen. 

FAQ: raadpleeg de meest gestelde vragen

Een afspraak maken?

Heb je vragen over het gebruik van de Selsiuz en staat het antwoord op jouw vraag niet bij de meest gestelde vragen? Laat het ons weten! Graag helpen wij om eventuele vragen te beantwoorden. Soms kan dat telefonisch, en als het nodig is komt er een monteur bij u langs. Graag ontvangen we alle gegevens die nodig zijn om een service aanvraag in behandeling te nemen. Vul daarom het formulier helemaal in dan nemen we daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.

Service aanvraag indienen

Extra informatie omtrent COVID-19

Het zijn uitzonderlijke tijden waarin we iedereen zo goed mogelijk willen ondersteunen. Om de richtlijnen van het RIVM te kunnen opvolgen, hebben wij de volgende veiligheidsmaatregelen getroffen voor een servicebezoek:

  • Voorafgaand aan het bezoek vragen wij of je tijdig aan wilt geven wanneer jij of een van uw medebewoners ziekteverschijnselen heeft (hoesten, koorts of corona gerelateerde zaken).
  • Daarnaast verzoeken wij om vooraf het huis te ventileren en tijdens het bezoek zoveel mogelijk afstand te houden. In ieder geval minimaal 1,5 meter.
  • De monteur zal na zijn werkzaamheden mondeling toelichten wat hij heeft gedaan en zal na goedkeuring de werkbon zelf ondertekenen.
  • Tot slot zullen onze servicemonteurs voor en na het bezoek hun handen met desinfecterende gel ontsmetten.
  • Bij twijfel of de situatie voldoende veilig is kan onze servicemonteur het bezoek afbreken.

Hoe neem je contact met ons op?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur: 088 - 233 55 33. Ook kun je mailen naar info@selsiuz.com. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te antwoorden.