Selsiuz by Osiris Hertman Design

Selsiuz design by Osiris logo kokendwaterkraanTop interieurontwerper Osiris Hertman heeft exclusief voor het merk Selsiuz twee kokendwaterkranen ontworpen. Selsiuz staat namelijk voor méér dan gemak in de keuken; de kraan is ook een designelement. Door zijn kleur, maar ook door de vormgeving, waarbij ambacht én innovatie het uitgangspunt vormen. En dat is precies waarom Osiris bekendstaat. Een perfecte samenwerking dus, die resulteerde in de Cone Arc en Cone Counter.

De Cone kokendwaterkranen bieden de perfecte balans tussen speelsheid en verstilling. De archetypische conische details in het design zijn kenmerkend voor deze solide kranen van Selsiuz by Osiris Hertman Design. De twee modellen Cone ARC & Cone COUNTER hebben een elektronische bediening zijn uiterst gebruiksvriendelijk en door het elektronische Click Click GO systeem. De Cone COUNTER heeft een tiptoets op het keukenblad en de ARC in de kraan.

Selsiuz design by Osiris portret kokendwaterkraan

Kleuren en modellen

De Cone ARC en Cone COUNTER zijn er in de kleuren Gold, Copper, Gun Metal en Rvs. Kies een model met alleen kokend water of ook bruisend en gekoeld water.

Selsiuz design by Osiris modellen kokendwaterkraan

Presentatie op vakbeurs house4kitchen

De eerste modellen worden in september gepresenteerd op de keukenvakbeurs (locatie house4kitchen) is Duitsland. In 2020 zijn deze high fashion for kitchen kranen beschikbaar voor consumenten.

Brochure downloaden

Kun je ook niet wachten om de kranen te bekijken? Download nu alvast de brochure voor meer informatie.

Selsiuz by Osiris design