Selsiuz by Osiris Hertman Design

Selsiuz design by Osiris logo kokendwaterkraanTop interieurontwerper Osiris Hertman heeft exclusief voor het merk Selsiuz een kokendwaterkraan ontworpen. Selsiuz staat namelijk voor méér dan gemak in de keuken; de kraan is ook een designelement. Door zijn kleur, maar ook door de vormgeving, waarbij ambacht én innovatie het uitgangspunt vormen. En dat is precies waarom Osiris bekendstaat. Een perfecte samenwerking dus, die resulteerde in de Cone Counter.

De Cone kokendwaterkraan biedt de perfecte balans tussen speelsheid en verstilling. De archetypische conische details in het design zijn kenmerkend voor deze solide kranen van Selsiuz by Osiris Hertman Design. De Cone Counter heeft een elektronische bediening. Het uiterst gebruiksvriendelijk en veilige Click Click GO systeem is ingebouwd in de het keukenblad. Kleuren en modellen

De Cone Counter is er in de kleuren Gold, Copper, Gun Metal en Rvs. De kokendwaterkaan heeft 1 knop op het blad en wordt inclusief een 5 liter boiler geleverd. Als je ook bruisend en gekoeldwater zijn er 3 knoppen op het blad en wordt er naast de boiler ook een cooler meegeleverd. 

Selsiuz Cone Counter van Osiris

Bekijk de Selsiuz in de showroom

De Selsiuz is verkrijgbaar vanaf het voorjaar 2021. Maar je kunt de kraan nu alvast bekijken in het Dekker Trend Centre. Deze showroom van Dekker Zevenhuizen is op afspraak geopend.

Selsiuz showroom Zevenhuizen