Maak kennis met de Selsiuz kraan

Selsiuz heeft een breed assortiment kranen met verschillende functies, designs en kleuren. Zo hebben we voor iedere keuken en elk huishouden een veilige, duurzame en betaalbare kraan, met of zonder bruisendwaterfunctie.

Selsiuz kraan in verschillende designs

Selsiuz kokend water kraan

Het basis model van de Selsiuz 3-in-1 zorgt voor altijd direct kokend water in de keuken. En deze kraan is - als je naar de kleuren kijkt - alles behalve basic. Het model met haakse en ronde uitloop is er in maar liefst vijf kleuren: chroom, zwart, Gun Metal, Copper, Gold en Inox. Het handige en stoere XL model is voorzien van een spoeldouche. Deze hoge kraan is verkrijgbaar in Gun Metal, Copper, Gold en Inox. 

Selsiuz design by Gessi

Deze exclusieve 3-in-1 en 5-in-1 kokendwaterkraan is een ontwerp met internationale allure: Gessi. Dit Italiaanse merk laat zien dat ze innovatief en onderscheidend zijn als het om design gaat. Zo is de metalen rvs body van de kraan voorzien van een subtiel grafisch patroon en is de kokendwaterfunctie te bedienen met een stijlvolle elektronische knop op het keukenblad. Ontdek de Selsiuz by Gessi design.

Selsiuz Push, Cool en Unlimited kraan

De Selsiuz Unlimited kraan levert je naast kokend, warm en koud water ook gekoeld en bruisend water. De Selsiuz Cool geeft gekoeld en bruisend water en de Selsiuz Push alleen kokend water. De kraan is verkrijgbaar met een haakse uitloop voor een stoere uitstraling, of een ronde uitloop voor een elegante uitstraling. De elektronische drukknopbediening is stijlvol en functioneel. 

 

Download het magazine

Selsiuz kraan in verschillende kleuren

Naast het basis model in chroom en zwart zijn alle rvs modellen verkrijgbaar in verschillende kleuren:

  • Inox: met een neutrale staalkleurige kraan zit je altijd goed
  • Gun metal: ga voor een zwarte kraan voor een stoere uitstraling in de keuken
  • Copper: kies een koperen kraan als echte eye-catcher in je keukeninterieur
  • Gold: een gouden kraan geeft een chique sfeer in de keuken

Selsiuz kraan met verschillende functies

Selsiuz 3-in-1 kraan

Met de Selsiuz 3-in-1 kokendwaterkraan tap je in een handomdraai kokend water uit de kraan. Met een druk-draaibediening of een elektrische knop in het aanrecht kun je kokend water tappen; de rechterhendel van de kraan geeft koud en warm water.

Selsiuz 4-in-1 kraan 

Selsiuz heeft een nieuwe en unieke kraan: de Selsiuz 4-in-1 koel en bruisend water kraan! Altijd een koud drankje in een handomdraai en een stuk goedkoper aangezien je geen heet water boiler nodig hebt.

Selsiuz 5-in-1 kraan

De 5-in-1 kraan is een echte alleskunner in de keuken. Een 5-in-1 kraan is een keukenkraan die vijf functies combineert: koud water, warm water, (kokend) heet water, gekoeld water (4 graden) en bruisend water.

Selsiuz kraan in combinatie met boiler & cooler

Als je het model en de kleur van de kraan hebt gekozen kun je ook nog eens kiezen uit verschillende boilers. De eenvoudigste Single boiler geeft alleen kokend water. De combi extra boiler geeft ook warm water, als deze hotfill wordt aangesloten zelfs onbeperkt warm water. De Cooler zorgt voor uiteraard gekoeld maar ook bruisend water. Bekijk de Selsiuz boilers.

Selsiuz kraan met bijpassende spoelbak

Combineer je Selsiuz kraan met een bijpassende spoelbak van Lanesto in dezelfde kleur. Net als de meeste Selsiuz kranen zijn de Lanesto Urban spoelbakken vervaardigd van rvs. Beide danken hun kleur aan de PVD-techniek. PVD staat voor ‘Physical Vapour Deposition’: een geavanceerde technologie waarbij moleculen uit een gas of damp hechten aan het rvs waardoor een kleur ontstaat. Dankzij deze techniek blijft de metaalglans van het rvs behouden.

Bekijk de Lanesto spoelbakken.

 

Dealer locator

Wil je de kraan en boiler graag bekijken? Vind het dichtstbijzijnde verkooppunt via de dealer locator.

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt