3-in-1 kokendwaterkraan van Selsiuz

Met de 3-in-1 kokendwaterkraan van Selsiuz haal je het gemak in huis, of beter gezegd: naar je keuken! Koud, warm en kokend water. Je krijgt precies de temperatuur van het water waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Hoe mooi is dat?

Modellen

De prachtige en stijlvolle modellen van de 3-in-1 kraan van Selsiuz zijn innovatief, strak én praktisch. En, bovendien veilig in gebruik. Ook goed om te weten: Selsiuz is Dutch Design. Dus, we hebben het over mooie ontwerpen in vele verschillende kleuren. Het is bovendien heel eenvoudig om een kraan van Selsiuz te bedienen. Voor je het weet, wil je niet anders meer. Van enerzijds een druk- en draaiknop aan de kraan tot aan anderzijds de Selsiuz met een handige druktoets, waarbij de ontwerpers de knop in het keukenblad hebben gebouwd.

Bovendien gaan duurzaamheid én het voorkomen van de onnodige verspilling van water hand-in-hand bij de 3-in-1-modellen van Selsiuz. Daarom zijn deze modellen hét antwoord op het moment dat bij jou het vervangen van de keukenkraan aan de orde is. Simpelweg omdat je toe bent aan iets nieuws én op zoek bent naar nóg meer gemak in jouw eigen keuken.

Mechanische bediening met druk- en draaiknop

De handige en kindveilige druk- en draaiknop is van toepassing op verschillende modellen. Zo zijn er een haakse en ronde uitloop en de XL met spoeldouche. Alle modellen zijn er in rvs, Gun Metal, Copper en Gold. Met ronde en haakse uitloop is er ook nog Sturdy Black en chroom.

kokend water kraan Selsiuz modellen mechanisch

Elektronische bediening op het keukenblad

Kenmerkend voor de elektronische bediening is dat de druktoets gemonteerd wordt op het keukenblad. De knop heeft het icoon 'thermometer' en moet twee keer vlak achter elkaar ingedrukt worden om kokend heet water te tappen. Er zijn verschillende modellen met conische details van Osiris, grafische patronen van Gessi en met een haakse en ronde uitloop. De kleur van de kraan en de bediening zijn er in de kleuren Rvs, Gun Metal Copper en Gold.

kokend water kraan Selsiuz mechanisch

Wil je weten welk verkooppunt bij jou in de buurt is gevestigd? Ga naar de dealer locator.

De absolute Must Knows van de Selsiuz 3-in-1 kraan op een rijtje:

  • Makkelijke mechanische of elektronische bediening door middel van een druktoets;
  • Koud en warm water én kokend water door middel van drukdraai knop of twee drukken op de knop;
  • Paneel met druktoets in het keukenblad; deze is ook middels vlakinbouw mogelijk;
  • Koud en warm water door middel van een hendel rechts op of naast de kraan;
  • Beschikbaar in de volgende kleuren: Rvs, Gun Metal, Copper, Gold, Sturdy Black en chroom voor met mechanische druk- en draaiknop;
  • De 3-in-1 wordt geleverd met een 5 liter boiler.

Ook in 4-in-1 en 5-in-1 leverbaar

  • Koud en warm water én gekoeld en bruisend water met een druk op de knop met een 4-in-1-model
  • Koud en warm water én kokend, gekoeld en bruisend water met het 5-in-1-model