5-in-1 alles in één kraan van Selsiuz

Hoe praktisch en handig kan het leven zijn? Aan de 5-in-1 alles in een kraan van Selsiuz ligt het in ieder geval niet. De mogelijkheden zijn ongekend. Naast het tappen van kokend, warm of koud water, biedt deze 5-in-1 alles in één kraan van Selsiuz tevens bruisend en gefilterd water.

Elektronisch bediening

Het elektronische paneel heeft Selsiuz op het keukenblad gemonteerd en bestaat uit drie druktoetsen met elke een functie: gekoeld water, bruisend of kokend water.

Zin in een kopje thee of wil je snel je pasta bereiden, druk dan twee keer op de kokend water druktoets (met het icoon van de thermometer) voor kokend water. De ontwerpers van Selsiuz hebben daar goed over nagedacht omdat twee keer drukken een extra beveiliging biedt om ongelukken met heet water te voorkomen. Kortom, deze kraan is zeer kindvriendelijk.

De 5-in-1 alles in een kraan kun je daarom met recht zien als een serieuze optie op het moment dat je in jouw nieuwe keuken ook voor ultiem gemak wilt kiezen. Maar misschien ben je ook gewoon toe aan iets nieuws. Wel, dan val je vanzelfsprekend voor het comfort van Selsiuz.

Nederlands en Italiaans design

Selsiuz is ontwikkeld en gefabriceerd in Nederland. Selsiuz is mooi en functioneel. Dutch Design op z’n best. En daarom betrouwbaar. De 5-in-1 alles in een kraan is verkrijgbaar in de kleuren Rvs, Gun Metal, Sturdy Black, Copper en Gold. We hebben de modellen Selsiuz Unlimited (rond of haaks), Selsiuz by Gessi (Italiaans) design en Selsiuz by Osiris design.

Wil je weten welk verkooppunt bij jou in de buurt is gevestigd? Bezoek de dealer locator.

De absolute Must Knows van de Selsiuz 5-in-1 kraan op een rijtje:

  • Makkelijke elektronische bediening door middel van een druktoets;
  • Koud en warm water én kokend, gekoeld en bruisend water;
  • Paneel met druktoets in het keukenblad; deze is ook middels vlakinbouw mogelijk;
  • Koud en warm water door middel van een hendel rechts op de kraan;
  • Beschikbaar in de volgende kleuren: Rvs, Gun Metal, Copper, Sturdy Black, Gold;
  • Beschikbaar in haakse en ronde modellen;
  • De 5-in-1 wordt geleverd met een 5 liter boiler, een cooler en een patroon met koolzuurgas.

Ook in 3-in-1 en 4-in-1 leverbaar

  • Koud en warm water én kokend water door middel van twee drukken op de knop met thermometer icoon bij het 3-in-1-model.
  • Koud en warm water én gekoeld en bruisend water met een druk op de knop met het 4-in-1-model.