Perfect op elkaar afgestemd

De Lanesto Urban spoelbakken Inox, Gun Metal, Gold en Copper matchen mooi bij de gekleurde Selsiuz Steel kranen. Niet alleen in kleur maar ook qua vormgeving zijn deze spoelbakken perfect afgestemd op deze kokendwaterkraan.

Met de glans van rvs

De Selsiuz Steel kranen zijn vervaardigd van rvs, net als de spoelbakken. Beide danken hun kleur aan de PVD-techniek. PVD staat voor ‘Physical Vapour Deposition’: een geavanceerde technologie waarbij moleculen uit een gas of damp hechten aan het rvs waardoor een kleur ontstaat. Dankzij deze techniek blijft de metaalglans van het rvs behouden. Bij de Sturdy Black is de kleur matzwart zonder metaalglans.

De Lanesto Urban spoelbak maakt je keuken compleet

De spoelbak kan, afhankelijk van het keukenblad, als vlakinbouw of onderbouw gemonteerd worden. Ook is er een bijpassend inzetbakje én bodemrekje verkrijgbaar! Vraag naar de mogelijkheden bij de keukenspeciaalzaak!

De Keukentrend Rural Chic

Deze metaalkleuren Gun Metal, Gold en Copper sluiten feilloos aan bij de trend Rural Chic. Een trend waarin je buiten ook naar binnen haalt door middel van groen decoratie. Maar met strakke architectonische lijnen en waarin bruin en groen dé trendkleuren zijn. We halen de natuur naar binnen met materialen als rotan, en met een prachtig palet van bruintinten; van zand tot klei en donkere aardetinten. Zwart wordt gecombineerd met hout- en steenstructuren met duidelijke nerven en aders. In deze mix van aardse kleuren en natuurlijke materialen gaat handgemaakt samen met de industriële metalen als Gun Metal, Gold en Copper.

Dealer locator

Wil je de Selsiuz kokendwaterkraan graag bekijken? Vind het dichtstbijzijnde verkooppunt via de dealer locator.

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt