Wil je graag een filter om de smaak en de kwaliteit van het water te verbeteren? Of heeft het water in jouw postcodegebied een waterhardheid hoger dan 10dh? Kies dan voor een van de Selsiuz filters.

Kalkfilter

Bij het kalkfilter wordt een kleine hoeveelheid polyfosfaat toegevoegd aan het water. Polyfosfaat zorgt ervoor dat kalk niet aan de boiler hecht en het actieve koolfilter zorgt ervoor dat de smaak en de geur van het water verbetert. 

Premium kalkfilter

Het microfilter van een Premium kalkfilter verlaagt de hardheid van het drinkwater en beschermt de boiler tegen kalkaanslag. Het filter is ook ontworpen om corrosie in de boiler tegen te gaan. Het actieve koolfilter haalt daarnaast onzuiverheden, geuren en nare smaakjes (zoals chlorides) uit het water en verbetert hierdoor de smaak van het water.

Vervang het filter tijdig

Het is belangrijk dat een filter regelmatig vervangen wordt. Hoe vaak hangt af van het gebruik en de hardheid van het water. Vervang een filter in combinatie met een single boiler minimaal een keer per jaar en bij combi en combi extra boiler minimaal twee keer per jaar. Zo weet je zeker dat het filter zijn werk blijft doen en dat er geen opgehoopte bacteriën achterblijven.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren